De Bier Barrels & ‘Van de bovenste plank’ introduceren:

“De Vrijmibo Express”

Weg met die saaie kantoorborrel op vrijdagmiddag*. Geen lauwe blikjes meer onder dat ongezellige TL-licht. Met de Vrijmibo Express krijg je de borrel die je verdient na een week hard werken.

De bus van De Bier Barrels komt voorrijden, stekker in een stopcontact en de borrel kan beginnen!

Mooi getapt Brand bier, lekkere wijnen, frisdrank en geweldige borrelhappen van ‘Van de bovenste plank’. Dit alles geserveerd uit een karakteristieke bus met daarin een leuke en professionele barman. En na afloop geen rommel, alles gaat weer mee.
De Bier Barrels probeert de gezellige foodfestivalsfeer te brengen naar bedrijfsborrels. Samen met collega’s in een leuke ongedwongen sfeer met een lekker hapje en drankje de week doornemen en een voorschot op het weekend nemen.

De naam De Bier Barrels is overigens niet lukraak gekozen. De biertjes worden immers getapt uit unieke wagens. Een voormalige UPS bezorgbus of een oude Londense Atlantean dubbeldekker. Allebei karretjes die er al een heel leven op hebben zitten.

De mogelijkheden

Je kunt de Vrijmibo Express boeken voor alleen de borrel, maar bij een goede borrel horen natuurlijk ook lekkere hapjes. We werken hiervoor samen met Van De Bovenste Plank.

De keuze is eenvoudig:

  • Wil je de borrel vanuit de UP Bus of onze Dubbeldekker?
  • Wordt het een buiten- of binnenborrel?
  • Alleen bier of ook wijn, sap en water?
  • Compleet met borrelhappen verzorgd door ‘Van de bovenste plank’?

We spreken graag met je af om je wensen door te nemen, zodat we een goed beeld krijgen om een offerte uit te kunnen brengen. Bel of mail naar info@debierbarrels.nl voor het maken van een afspraak.

Waarom werken we samen met ‘Van de bovenste plank’?

Heel simpel! De borrelhappen van ‘Van de bovenste plank’ maken je borrel tot een waar feest. Mooi opgemaakte borrelplanken met een fantastisch assortiment voor de echte fijnproever, met voor ieder wat wils. Ambachtelijk bereide vleeswaren. Kazen van de allerbeste kwaliteit. Pesto, hummus en chutney, gemaakt van de lekkerste ingrediënten. Een heerlijke olijvenmix. Vers gebrande noten. Goudgele uitjes en cornichons in curry voor en frisse bite. De prachtig ingeblikte sardientjes. En natuurlijk het heerlijk knapperig, rustieke brood die je borrelplank compleet maken.

En net als onze eigen biertappers die je graag van alles vertellen over de bieren, worden de borrelplanken opgemaakt en geserveerd door een heuse ‘borrelpurist’. Een specialist die je alles vertelt over de heerlijkheden op de plank!

Kijk voor meer informatie over de borrelplanken op Van de bovenste plank

Graag tot vrijdag!

*P.S. De Vrijmibo kan uiteraard op elke gewenste dag worden geboekt!